tikki barfods sandaler kvinder

Mangler dit barn nye barfodssko? Så tag et kig på udvalget her inde hos Freelmo. Barfodssko er sunde for børnenes fødder på mange forskellige måder. freelmo – feel the freedom Din børneskobutik www.freelmo.dk

De mange muskler, som vi har i fødderne bliver aktiveret og trænet, hvilket gør, at musklerne styrkes, da de bliver brugt aktivt. Dette gavner både musklerne i fødderne samt i lægge og ben!

Konceptet omkring barfodssko, kan være en smule forvirrende, hvis man intet kender til det på forhånd. Umiddelbart er “barfod” og “sko” ikke ord, der giver mening, når de er sat sammen. Ofte er det blevet misforstået, og tolket til at være sko, man går barfodet i. Og selvom man godt kan vælge at bruge barfodssko uden strømper (dette er blot en smagssag), så er det alligevel ikke helt rammende for konceptet.

Men hvad ligger der så i ordet barfodssko? Barfodssko er sko, der er lavet, så de giver en følelse af at gå barfodet. Eller hvert fald så tæt der på, som muligt. Noget af det, der betegner barfodssko er, at de har en tynd og meget fleksibel sål; de har zerodrop, hvilket vil sige, at sålen er helt flad og dermed er hælen ikke højere end resten; der er ingen svangstøtte. Hvis du har lyst, kan du læse mere om det her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *